Základní umělecká škola Ilji Hurníka, Praha 2 menumenu
Úvodní strana » Články
  • Dodatečné přijímací zkoušky

    Vypisujeme druhé kolo přijímacích zkoušek na školní rok 2021/ 2022, a to na tyto obory: Hudební obor Přijímací zkoušky na hudební obor budou probíhat v pondělí 6. září od 15:00 do 17:00 (kromě sborového zpěvu). Přijímáme žáky na tyto obory: akordeon bicí nástroje dechové oddělení (zobcová a příčná flétna, klarinet, pozoun) housle klavír přípravné hudební vzdělávání sborový zpěv - přijímací zkoušky na sborový zpěv proběhnou ve středu 8. září od 14:00 do 15:00 Taneční obor Přijímací zkoušky budou probíhat ve dnech 1. - 3. září od 14:00 do 16:30 v učebně tanečního oboru, na adrese Dittrichova 9. Na dodatečné přijímací zkoušky se nemusíte přihlašovat předem. Přijímáme žáky ve věku od 5 let.

  • Rozvrhy kolektivní výuky na školní rok 2021/ 2022

    Předběžné rozvrhy kolektivní výuky na školní rok 2021/ 2022 jsou k dispozici ZDE.

  • Samostudium hudební nauky

    Přezkoušení žáků, kteří nedocházejí prezenčně do hodin hudební nauky je možné vykonat ve středu 9. 6. v podvečer. Na přesné hodině je NUTNÉ se domluvit mailem s paní učitelkou Vojtíškovou vojtiskova@zusihurnika.cz. Bez známky z HN nemůže žák postoupit do dalšího ročníku.

  • Hudební nauka - samostudium

    Pokud studujete hudební nauku formou samostudia a nejste domluvení na termín závěrečného testu, kontaktujte prosím svého pedagoga na vojtiskova@zusihurnika.cz nebo ctverackova@zusihurnika.cz.

  • Hudební nauka 24. 5. 2021

    V pondělí 24. 5. 2021 se ještě hudební nauka nekoná z důvodu dlouho plánovaného konkurzu. Výuka dle rozvrhu tedy začne až 25. 5. 2021. Přesné informace o obnovení prezenční výuky čtěte také prosím na naší domácí stránce.

  • Přijímací zkoušky do výtvarného oboru

    Přijímací zkoušky do výtvarného oboru proběhnou letos poprvé ONLINE. Veškeré informace najdete ve VIDEU.

  • Obnova prezenční výuky hudebního oboru

    Od pondělí 12. dubna 2021 bude opět obnovena individuální výuka hudebního oboru (1 pedagog – 1 žák). Jak bude výuka probíhat: 1. Pedagog se s Vámi domluví, zda budete mít o prezenční výuku zájem. V opačném případě můžete pokračovat distančním způsobem. 2. Sólový zpěv a skupinová výuka bude nadále pokračovat distančním způsobem (hudební nauka, PHV, pěvecký sbor atd.) 3. Testování žáků není předepsané. 4. Kroužky dvou žáků budou rozděleny na individuální výuku po 25 minutách (např. u výuky kytary, zobcové flétny). Pedagog se s vámi domluví na změně rozvrhu. 5. Rodiče mladších žáků mají povolen vstup do budovy, musí však počkat na chodbě.

  • Poezie v nestabilním přenosu

    Ve čtvrtek 8. 4. 2021 od 18:00 se můžete těšit na online vystoupení literárně dramatického oboru "Poezie v nestabilním přenosu". Za naši ZUŠ vystoupí: Ondřej Nohýnek, Barbora Marková a Alžběta Šejnostová. Připojit se můžete zde: https://meet.google.com/wxr-ptnz-pkj

  • Velikonoční prázdniny

    Od čtvrtka 1. dubna do pondělí 5. dubna jsou na naší ZUŠ Velikonoční prázdniny. Výuka opět začne v úterý 6. dubna 2021.

  • Jarní prázdniny

    Od pondělí 22. února do pátku 26. února jsou na naší ZUŠ jarní prázdniny. Výuka opět začne v pondělí 1. března.

PVV

Made with Visme

3.-4. ročník

Made with Visme