Základní umělecká škola Ilji Hurníka, Praha 2 menumenu
Úvodní strana » Články
  • Přijímací zkoušky na školní rok 2024/2025

    Přijímací zkoušky do všech oborů se budou konat 13. - 17. května 2024. Veškeré podrobnosti najdete na stránce https://zusihurnika.cz/o-studiu/prijimaci-zkousky/. Těšíme se na Vás.

  • Velikonoční prázdniny

     O velikonočních prázdninách ve dnech čtvrtek 28. 3. - pondělí 1. 4. 2024 výuka ani na naší škole neprobíhá. Budeme se těšit na viděnou zase 2. dubna. Přejeme báječné prázdniny a krásné jarní dny!

  • Podzimní prázdniny

    Ve čtvrtek 26. a v pátek 27. 10. máme na naší škole podzimní prázdniny.

  • Dodatečné přijímací zkoušky na taneční obor

    Stále máme volná místa v tanečním oboru. Zájemci se můžou hlásit přímo u vedoucí TO, u paní učitelky Kristýny Vencovské na vencovska@zusihurnika.cz Těšíme se na vás!

  • Státní svátek a ředitelské volno

    Ve čtvrtek 28. 9. výuka odpadá z důvodu státního svátku, v pátek 29. 9. bylo vyhlášeno ředitelské volno.

  • Dodatečné přijímací zkoušky

    V úterý 5. 9. mezi 16:00 - 17:00 ve třídě č. 14 proběhnou dodatečné přijímací zkoušky na zobcovou flétnu. Na zkoušky není nutné se registrovat předem. Od pondělí 4. 9. do středy 6. 9. vždy mezi 13:00 - 17:00 budou probíhat dodatečné přijímací zkoušky na taneční obor. Na zkoušky není nutné se registrovat předem. Zkoušky probíhají v učebně tanečního oboru na adrese Dittrichova 9. Pro případné další informace kontaktujte vedoucí tanečního oboru na pokorna@zusihurnika.cz.

  • Hudební nauka a PHV v týdnu od 5. 6. 2023

    V týdnu od 5. do 9. června 2023 bude probíhat poslední přezkoušení samostudia hudební nauky (v učebně č. 4). V tomto týdnu ODPADAJÍ normální hodiny hudební nauky, ale vyučující budou v učebně přítomny v celém rozsahu svého rozvrhu a žáci z řádného studia nauky za nimi mohou v případě potřeby (dokončení testu, opravy, konzultace, uzavření klasifikace) kdykoli přicházet.

  • Moje velké přání - hlasování v soutěži

    Poslechněte si píseň "Padaj hvězdy", která vznikla pro nadační fond Moje velké přání. Na nátáčení se podílely naše děti z pěveckého sboru Coloreton: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KS8nfhGIyb8 Dále zpívají třeba Bára Basiková, Adéla Gondíková, Viktor Dyk, Jan Čenský, Michaela Dolinová, Lejla Abassová, Peter Pecha, Pavel Hruška a taky Pavlína Senić, která na naší škole vyučuje sólový zpěv. A teď pozor, tato píseň právě teď soutěží v Českém rozhlase Česká 12! Pokud byste nás chtěli podpořit, budeme moc rádi! Hlasovat můžete až do půlnoci 29. 4. 2023 na telefonním čísle 900 11 03 (3 Kč) SMS ve tvaru: HIT(mezera) 12 Více o hlasování tady: https://dvojka.rozhlas.cz/ceska-dvanactka-7230427

  • Zvýšení školného

    Rádi bychom vás informovali o zvýšení školného (podle § 8 Úplata za vzdělávání vyhlášky č. 75 Sb., o základním uměleckém vzdělávání), z důvodu nárůstu neinvestičních výdajů školy, s platností od září nového školního roku 2023/2024. Změna se týká rovněž žáků studia pro dospělé (SPD), na které již v tomto školním roce škola nedostává podle nové metodiky ministerstva školství žádné finanční prostředky. Nový rozpis školného viz odkaz: .

  • Velikonoční prázdniny

    Od čtvrtka 6. 4. do pondělí 10. 4. jsou na naší škole Velikonoční prázdniny. Výuka dle rozvrhu začíná opět v úterý 11. 4.

PVV

Made with Visme

3.-4. ročník

Made with Visme